Microsoft NAVEXpress – idealno rješenje za male tvrtke

Fotografija članka: Microsoft NAVEXpress – idealno rješenje za male tvrtke

Microsoft NAVEXpress novi je proizvod na hrvatskom tržištu, namijenjen je segmentu malih poduzeća, a idealno je i sveobuhvatno poslovnom rješenje koje je u potpunosti prilagođeno i za hrvatske potrebe izrađeno od strane domaće tvrtke Recro-net. Tim je povodom danas u zagrebačkom Branimir centru tvrtka Recro-net u suradnji s Microsoftom Hrvatska održala konferenciju za novinare na kojoj su predstavili svoj novi proizvod koji udovoljava strogim Microsoftovim kriterijima po pitanju kvalitete i standarda.

O samoj tvrtci i plasmanu njihovih proizvoda u regiji govorili su Damir Zec, član uprave Recro-neta i Zoran Šegić, voditelj Microsoft Business Solutions (MBS) poslovanja Microsoftu Hrvatska, dok se o funkcioniranju i primjeni samog NAVEXpress proizvoda govorio Milan Komorčec, regionalni voditelj prodaje Microsoft Dynamics NAV tvrtke Recro-net. Gospodin Komorčec otkrio nam je i kako se ne namjeravaju zadržati samo na hrvatskom, nego namjeravaju svojim novim programom osvojiti regionalno tržište zemalja u bližem okruženju Hrvatske.

Više o tome saznajte u ekskluzivnom intervjuu koji je gospodin Komorčec dao za emisiju "Radio Računalo" (subota 19.04.2008, 12:05 uživo)

Dodajmo na kraju kako će tvrtke za jednu licencu Microsoft NAVEXpressa trebati izdvojiti 5.600 eura. To je kratkoročna investicija koja dugoročno donosi pozitivne rezultate u poslovanju – smanjuje troškove, ali i omogućuje gotovo trenutan uvid u sve dijelove poslovanja tvrtke koje obuhvaća aplikacija, kao i vrlo jednostavno kreiranje izvješća. Primjerice, podatke o ukupnom dugovanju pojedinih tvrtki morali ste čekati i po tjedan dana, dok korištenjem ovog programa taj ćete podatak dobiti u trenu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.