Microsoft Lumia Saana: donosimo prve slike i specifikacije

Fotografija članka: Microsoft Lumia Saana: donosimo prve slike i specifikacije

Prije nekoliko dana pojavili su se prvi izvještaji da Microsoft radi na novom Lumia smartfonu naziva Saana.

Oglas

Pored glasina o hardverskim specifikacijama pojavili su se i prvi renderi nove Lumie koji nam daju dobar uvid u njezin dizajn kako sa prednje, tako i sa stražnje strane uređaja. Ove slike su potvrdile neke prijašnje glasine u kojima se šuškalo o tome kako ova Lumia neće doći sa fizičkom tipkom za kameru.

Po pitanju specifikacija novi Microsoftov Lumia smartfon kodnog naziva Saana ili RM-1152 bit će pokretan Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 procesorom, dok bi ekran dijagonale 5 inča trebao imati 720p rezoluciju – naravno ako je suditi prema posljednjim neslužbenim informacijama.

Očekuje se kamera od 8 MP na stražnjoj strani kao i mogućnost proširenja memorije MicroSD karticama. Za autonomiju uređaja trebala bi brinuti baterija kapaciteta 2.000 mAh, a trebala bi biti uključena i Glance Screen podrška. To je za sada sve što smo saznali o novoj Lumiji – pratite nas i dalje. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.