Microsoft Internet Explorer 8 je besplatan i dostupan za skidanje

Fotografija članka: Microsoft Internet Explorer 8 je besplatan i dostupan za skidanje

Microsoft Internet Explorer 8 je besplatan i dostupan za skidanje

Kao prvo, i dalje se zbog IE Microsoft povlači po sudovima. U siječnju su dobili novu kaznu zbog integracije IE8 u Windows operativni sustav, koji se u svijetu koristi na čak 95% računala. Za Windows 7 u Microsoftu su pojednostavili stvari, tako da ćete moći "isključiti" IE i tako koristiti samo neki drugi web pretraživač.

No dobro, što novo donosi novi IE8? Jedan od noviteta je kad stanete na link i kliknete desnom tipkom na mišu, možete je poslati direktno u svoje favorite, na blog ili neko treće mjesto. U Microsoftu to zovu "accelerator". Korisnici će također moći upisati ključne riječi u "address bar" kako bi jednostavnije došli do željenih web stranica. Pojačana je i sigurnosna crta, što su u Gartneru ocijenili kao "jako dobrim".

Dodajmo na kraju kako Internet Explorer u svijetu koristi oko 72,2% surfera, Mozilla Firefox oko 17.2%, a Apple Safari manje od 1%.

Novi IE8 downloadajte ovdje –

Microsoft Internet Explorer 8 je besplatan i dostupan za skidanje

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.