Microsoft imenovao novog direktora marketinga

Fotografija članka: Microsoft imenovao novog direktora marketinga

Prema izvještaju Microsoftovog glavnog operativnog direktora Kevina Turnera, Capossela će preuzeti ulogu višeg potpredsjednika potrošačkih kanala i centralne skupine marketinga.  Potrošački kanali su nova marketinška grupa koja se sastoji od Microsoftovih maloprodaja i timova zaduženih za mobilne operatere i distribucijski marketing.

Kao novi CMO, Capossela će preuzeti odgovornost za vođenje Microsoft-ovog marketinga, oglašavanja i korporativnih komunikacija. Mathews, koja će ostati s tvrtkom naredih nekoliko mjeseci trebala bi Caposselu pripremiti za novi posao.

Chris je u Microsoftu zaposlen već 20 godina. Do sada je obavljao poslove nadgledanja marketinga za Microsoft Office, Office 365, SharePoint, Exchange, Lync, Project and Visio i ostale proizvode. Unutar Microsofta doživio je mnoge uspjehe. Pod njegovim nadzorom SharePoint je stasao u najbrži rastući serverski proizvod u povijesti tvrtke, kao i lansiranje Office-a 2007 i 2010.

Javnosti je možda najpoznatiji u ulozi prezentera uz Billa Gatesa za vrijeme Comdexa 1998 godine, kada je kod prezentacije rada Windows 98 beta uključio skener koji je izazvao legendarni plavi ekran smrti (BSOD).

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.