Microsoft ima novi patent kojim promovira preklopne pametne telefone

Fotografija članka: Microsoft ima novi patent kojim promovira preklopne pametne telefone

U posljednje vrijeme sve češće viđamo nove načine “preklapanja” pametnih telefona. Jedan od najnovijih patentirao je Microsoft koji je počeo i promovirati svoj novi patent.

Oglas

Ako redovito pratite naš portal, tada ćete se prisjetiti već nekih ranije predstavljenih preklopnih modela kao što su , ili ali s malo drugačijim pristupom.

Novi Microsoftov patent, ili ako hoćete pristup u razvoju preklopnih pametnih telefona zvuči jako zanimljivo, a kao takav trebao bi ponuditi veći ekran odnosno više prostora za sadržaje koje želite pregledavati, gotovo kao na tablet uređajima.

Microsoft se oglasio i sa službenom izjavom u kojoj kažu kako je to u skladu sa zahtjevnima korisnika koji žele sve veće i prostranije smartfone, a ovaj način preklapanja će biti ujedno i vrlo praktičan te lako prijenosan.

Ono što je baca sjenu sumnje na ovaj projekt su dosadašnji pokušaji ili bolje rečeno izleti u mobilni svijet, a koji su blago rečeno bili katastrofalni. Nadamo se kako će ovo biti pokušaj u pravom smjeru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.