Microsoft i ChevronWP7, alat za otključavanje WP7 uređaja

Fotografija članka: Microsoft i ChevronWP7, alat za otključavanje WP7 uređaja

Ovaj alat omogućuje implementaciju (sideload) bilo kojoj trećoj strani WinP7 aplikacija bez potrebe za računom na  Marketplace developer stranici. Svi znamo da proces otključavanja telefona ne modificira ili oštećuje telefonski operativni sustava na bilo koji način, ali u određenom postotku to se može desiti ukoliko se nepravilno izvede. 

je prema autorima, skupini entuzijasta,  potpuno siguran i reverzibilan za telefone.  Ako ste već vlasnik uređaja sa sustavom Windows 7 Telefon, otključavanjem dobivate veću slobodu prilikom rada s ovim operativnim sustavom: na primjer, mogućnost za preuzimanje aplikacija ali ne od on-line usluge Marketplace. Razvijatelji programa tako mogu izbjeći normalne godišnje troškove od $ 99 za proces odobravanja i plasiranja na Marketplace od strane Microsofta. Dakle, da pojednostavimo, koristeći ChevronWP7 možete preuzeti i instalirati na Windows 7 Telefon,  programe koji nisu dozvoljeni na tržištu zbog korištenja privatnog APIa, kao i niskih razina funkcionalnosti. U isto vrijeme, ovaj alat je u mogućnosti komunicirati ispravno sa sustavom Windows XP SP2 i starijim inačicama desktop softverske platforme Windows. ChevronWP7 zapravo nije isti kao poznati postupak jailbrake za iPhone,  osim da je provod, da tako kažemo, puno "čišći", uz vrlo nizak stupanj rizika.

Microsoft je izdao izjavu o ChevronWP7 alat za Windows Phone 7 uređaje. 
"Mi očekujemo da će ljudi pokušati otključati telefon i istražite OS. Mi potičemo ljude da koriste svoje WP7 u stanju dobivenom od proizvođača kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo korisnika. Pokušaj otključavanja uređaja može "poništiti jamstvo, onemogućiti funkcionalnost telefona, prekinuti pristup WP7 uslugama ili učiniti telefon trajno neupotrebljivim."

Long Zheng odgovorio je Microsoftu i utvrdio poziciju svog alata…. „ Jedina svrha alata je također vrlo jednostavna, kako bi se  svima omogućilo  da koriste i neobjavljene aplikacije na Marketplaceu na svojim WP7 uređajima. Moram naglasiti,  mogućnost sideload i pokretanje aplikacija treće strane je podržana funkcionalnost svih WP7 uređaja.“

Rafael Rivera je nadodao da je objavljena Microsoftova izjava došla iz tvrtke u Velikoj Britaniji, Microsoftove grane i ne predstavlja službeni Microsoft pogled.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.