Microsoft Hrvatska službeno predstavio novu Windows Vistu, Office 2007 i Exchange Server 2007

Racunalo.com foto

Novi su proizvodi osmišljeni kako bi omogućili napredovanje u svijetu komunikacija i sve većeg broja informacija, a s druge strane su i platforma koja će promijeniti način na koji se informacije pretvaraju u stvarne prilike i razvoj.
Današnja objava označava i početak najznačajnijeg predstavljanja proizvoda u povijesti tvrtke te prvo istodobno izdavanje glavnih Microsoftovih proizvoda nakon zajedničkog predstavljanja sustava Windows 95 i Office 95 prije više od deset godina.“Tijekom prošlog desetljeća sustavi Windows i Office promijenili su način rada. Vjerujem da tri nova proizvoda o kojima danas govorimo označavaju početak novog vala inovacija koje će imati još snažniji učinak tijekom slijedećeg desetljeća”, izjavio je Davor Majetić, direktor Microsofta Hrvatska prilikom predstavljanja novih proizvoda u Zagrebu.Nova se tri proizvoda usredotočuju na četiri ključna područja:
– pojednostavljenje suradnje među zaposlenicima
– pronalaženje informacija i poboljšanje uvida u poslovanje
– doprinos upravljanju i zaštiti sadržaja
– povećanje sigurnosti i smanjivanje troškova IT-a
Nakon novinarske konferencije “u zraku”, novinarima su na povratku s panoramskog leta (Zagreb – Rijeka – Split – Zagreb) novinarima su predstavljene i neke mogućnosti operativnog sustava Windows Vista, kao i neki novi gadgeti, odnosno mini aplikacije u Windows Sidebaru.Dodajmo kako je Davor Majetić, direktor Microsofta Hrvatska, u avionu za vrijeme panoramskog leta dao i ekskluzivni intervju za slušatelje “Radio Računalo”, najstarije i najslušanije radijske informatičke emisije u Hrvatskoj, a koji ćemo emitirati u subotu, 2. prosinca.


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.