Microsoft – fleksibilan program licenciranja exFAT

Fotografija članka: Microsoft – fleksibilan program licenciranja exFAT
Ova tehnologija pruža značajan skok naprijed u pogledu veličine datoteka koje mogu biti pohranjene na široki spektar potrošačkih elektroničkih uređaja.  Brzina kojom se može pristupiti. exFAT je moderna verzija FAT sustava.  Usvojena je od strane partnera u industriji  koji koriste licencni program za isporuku bogatijeg i neprimjetno integriranog medijskog iskustva za kupce.
exFAT datotečni sustav čini sljedeće: ubrzava spremanje datoteka na Secure Digital Extended Capacity (SDXC) kartice kako bi se postigla njihova puna brzina od 300MBps, omogućuju budući rast kapaciteta u medijima uz sve veću podršku od 32 GB do 256 TB. Osim toga dopušta više od 4000 RAW slika, 100 high-definition (HD) filmova, ili 60 sati HD snimanja u jednom direktoriju. Podržava interoperabilnost sa budućim operativnim sustavma i pruža OEM-odredive parametre za prilagoditi datotečni sustav, tj. za specifične karakteristike uređaja.
Sanja Ledinek
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.