Microsoft Dynamics CRM 2013 – nova inačica najavljena za jesen, što novo donosi?

Fotografija članka: Microsoft Dynamics CRM 2013 – nova inačica najavljena za jesen, što novo donosi?

Microsoft Dynamics CRM je dizajnirana kako bi promijenio način na koji tvrtke posluju s klijentima. U skladu s novom poslovnom filozofijom ovo rješenje u centar stavljaju korisnika.

Oglas

Dobavljiv i kao online verzija Microsoft Dynamics CRM Online i u standardnoj varijanti Mycrosoft Dynamics CRM 2013, ova verzija donosi puno osobnije iskustvo u prodaji, marketingu i odnosu s klijentima. Također omogućuje korisnicima mogućnost pristupa podacima na širokoj lepezi uređaja, predstavlja novo korisničko iskustvo koje odlikuje brzina i fluidnost, omogućuje pristup informacijama relevantnim za određeni posao i donosi bogatije informacije koje pomažu da se korisnicima pruže detaljnije informacije i analize. Osim toga, Dynamics CRM nudi napredne mogućnosti društvene suradnje, što će omogućiti korisnicima da pronađu odgovarajuće ljude i resurse u pravo  vrijeme.

„Kupci ne žele biti izigrani pri kupnji. Prije same kupovine pretražuju društvene i profesionalne mreže kako bi donijeli pravu odluku. Očekuju od tvrtki da im u tome pomognu“, objasnio je Bob Stutz, korporativni podpredsjednik Microsoft Dynamics CRM-a, „Dynamics CRM pomaže ljudima da se povežu sa svojim kupcima na vrlo osoban način – dajući im informacije koje su im potrebne prije donošenja prave odluke, potičući ih na kupovinu i njegujući odnos koji će im donijeti nevjerojatno iskustvo.“

Stavljajući korisnike u centar novi Microsoft Dynamics donosi nove načine odnosa s kupcima, pomažući na taj način tvrtkama u njihovom radu.
•    Nudi vezu s MarketPilotom, automatskim marketinškim rješenjem iz Microsofta, koje omogućava tvrtkama upravljanje proizvodima, budžetima, resursima te prati marketinške kampanje i pomaže ostvariti nepromijenjeno korisničko iskustvo kroz sve društvene i digitalne kanale. Također pomaže tvrtkama razumjeti digitalni otisak svojih korisnika i iskoristiti ga kako bi ostvarili bolju prodaju.
•    Donosi nadmoćni poslovni model koji omogućuje korisniku promjenu poslovnih procesa kao što su prodaja, usluge i slično ovisno o zahtjevima i potrebama kupaca i time im donoseći iskustvo kakvom se nadaju.
•    Donosi novo korisničko sučelje temeljeno na dosadašnjem iskustvu, pomažući trgovcima da u rekordnom vremenu ostvare prodaju. Istovremeno pruža organizacijama da se prilagode nestalnim uvjetima tržišnog gospodarstva.
•    Predstavlja nove mobilne aplikacije za Windows 8 tablete, kao i za iPad, pružajući korisniku snažnu funkcionalnost i analitiku u pokretu. Vrlo brzo nakon izdavanja nove verzije Dynamics CRM-a planirana je i aplikacija za Windows 8 smartphone, iPhone i Android mobitele.
•    Omogućuje suradnju korisnika i dijeljenje iskustava koristeći društvenu mrežu Yammer
•    Spaja Lync i Skype neprimjetno pružajući korisnicima mogućnost da u svakom trenutku kontaktiraju kupce ostvarujući tako puno osobniji pristup.

Microsoft je objavio kako će nova verzija Microsoft Dynamics CRM-a biti dostupna u jesen 2013. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.