Microsoft dao zeleno svjetlo za korištenje iPhone ili Android uređaja u poslovne svrhe

Fotografija članka: Microsoft dao zeleno svjetlo za korištenje iPhone ili Android uređaja u poslovne svrhe

Nekadašnja stroga etička pravila u korporacijama postaju znatno fleksibilnija. Tako u Microsoftu, sada zaposlenici mogu koristiti MacBook ili iPhone ili neki Android temeljeni uređaj koji će biti registrirani kao poslovni uređaj.

Oglas

Microsoft također zaposlenicima daje dio novčane naknade za kupnju uređaja koji se temelje na drugim platformama u istoj visini kao za Windows laptopa ili Windows Phone smartfon. Ova strategija nekada nezamisliva, ali dolaskom CEO Satya Nadella je postala stvarnost.  Uostalom, možda se ne trebamo niti čuditi jer Microsoft je već lansirao Office na iPad, a uskoro će se pojaviti i na Android tabletima, čime se širi u konkurentske platforme.

No, oni dobro upućeni u stanje stvari, navode da je jako mali broj zaposlenika Microsofta zainteresiran za korištenje iPhone ili Android uređaja, osim ako se ne radi o potrebama testiranja za pružanja usluga za platforme. Osjeti li se to još uvijek duh vladavine Steve Balmera? Tko zna ;)

Microsoft dao zeleno svjetlo zaposlenicima za korištenje iPhone ili nekog Android uređaja u poslovne svrhe 01

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.