Microsoft CRM Roadshow 2016 – Hrvatska prati svjetske trendove uz rast CRM tržišta

Fotografija članka: Microsoft CRM Roadshow 2016 – Hrvatska prati svjetske trendove uz rast CRM tržišta

Moderni tehnološki alati u odnosima s kupcima su nužnost zbog sve većih zahtjeva i očekivanja kao i činjenice da će do 2020. upravo korisničko iskustvo biti glavni razlog odabira pojedinog branda.

Oglas

Microsoft Hrvatska je pred više od 100 predstavnika hrvatskih tvrtki održao CRM Customer Engagement Roadshow, događanje koje se održava u nekoliko srednjeeuropskih gradova i foksuirano je na predstavljanje načina postizanja boljih poslovnih rezultata kroz digitalnu transformaciju kao i inovativne modele u Dynamics CRM-u, rješenju za upravljanje odnosima s kupcima.

Tijekom predavanja Microsoftovih stručnjaka za CRM iz inozemstva naglašeno je kako zahtjevi i očekivanja kupaca prema službama za korisnike nikada nisu bili veći. Prema istraživanjima analitičke kuće Forrester Research danas čak trećina kupaca preferira rješavanje problema s proizvodima i uslugama putem direktne komunikacije. Posljedica je da sama usluga postaje značajno kompleksnija te je nužno da prodajno osoblje bude opremljeno s najboljim tehnološkim alatima kako bi mogli u kratkom roku odgovoriti na zahtjeve kupaca.

S obzirom na to ne čudi da tržište CRM-a ubrzano raste i da će prema procjenama neovisnih analitičarskih kuća u 2020. godini vrijediti čak 37 milijardi eura. Hrvatska prati svjetske trendove i bilježi dvocifreni rast ovog tržišta u posljednjih nekoliko godina. Naglašeno je i kako se Microsoft Dynamics CRM, prema evaluaciji svih neovisnih analitičarskih kuća, pozicionira kao lider u kontekstu veličine postojeće korisničke baze, funkcionalnosti proizvoda i snage vizije te  kroz obradu podataka pruža trenutačne informacije i vrhunsku kolaboraciju koja podiže nivo angažmana s korisnikom/kupcem na visoku razinu. O važnosti upravljanja odnosima s kupcima govori i podatak iz nedavnog Customer 2020 izvještaja, prema kojem će korisničko iskustvo do 2020. biti važniji faktor od cijene i karakteristika proizvoda prilikom odabira pojedinog branda.

Posebnu pažnju privuklo je predavanje tvrtke Rolls Royce o modelu povećanja lojalnosti kupaca putem pružanja efikasnije usluge. Tehnološka rješenja bazirana na Microsoft Dynamics CRM-u utjecala su na značajne uštede avio industrije pomažući im da dobiju trenutačne uvide u moguće kvarove te tako optimiziraju letove i ostvare uštede na održavanju i potrošnji goriva. Stariji potpredsjednik tvrtke Rolls-Royce Nick Farrant naglasio je kako je rješenje od tvrtke Microsoft podržalo njihov inovativni poslovni model te od gomile podataka koje su prikupljali omogućilo uvide u smislene informacije i vrijedne zaključke te u konačnici osiguralo bolje iskustvo za putnike.  Osim Rolls Roycea, holding Agrokor je predstavio benefite implementacije Dynamics CRM rješenja u svojim tvrtkama.

Inače, s posljednjim izdanjem Microsoft Dynamics CRM 2016, Microsoft se fokusirao na skraćivanje vremena i smanjivanje napora za pronalaženje rješenja u odnosima s korisnicima. Novi kapaciteti i inovacije su osigurane kroz tri područja – novi i unaprjeđeni Centar za iskustva vezano uz angažman s korisnicima, uvide i informacije za pametnije odluke te nove načine angažiranja s korisnicima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.