Microsoft Business Solutions

Fotografija članka: Microsoft Business Solutions
Microsoft Dynamics je linija jednostavna za korištenje, integrirana i prilagodljiva ERP i CRM aplikacijama koje omogućuju poslovanje donositeljima odluka da brzo reagiraju na tržišne promjene, iskoriste nove trendove, povećaju njihovu konkurentsku prednost.  Microsoft Corp je objavio ažuriranje postojećih funkcionalnosti kako bi omogućili korisnicima ERP sustava Microsoft Dynamics uključiti nadolazeće promjene poreznih zakona Europske komisije (EC). Jedna od promjena se odnosi na  – Izvješće popisa prodaje.  Sada i usluge trebaju biti uključene u izvješće. Osim toga, raspored rada i izvješće, definicija elektronske datoteke su različite u svakoj od 27 zemalja članica EU. Instaliranjem PDV-a 2010. ažuriranja, korisnici  Microsoft Business Ready Enhancement plana mogu brzo i lako se uskladiti s promjenama u propisima.
Microsoft je izdao ažuriranje za određene inačice Microsoft Dynamics ERP aplikacija (Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP i Microsoft Dynamics NAV) koji podržavaju PDV-a 2010. u jezgri aplikacije i obuhvaćaju specifične zahtjeve u svakoj zemlji.
S.L.
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.