Micromax Yu smartfon sa CyanogenModom

Fotografija članka: Micromax Yu smartfon sa CyanogenModom

Prošli je mjesec Micromax službeno najavio svoje planove za izradu novog mobilnog brenda – Yu.

Oglas

Uređaji koji će nositi to ime bit će dostupni za kupnju samo u on-line trgovinama, ugledajući se time na modele poslovanja kineskih kompanija poput Xiaomia i OnePlusa. Rečeno je kako će se prvi smartfon iz Yu serije pojaviti negdje u prosincu, a danas znamo i točan datum. Micromax je očigledno počeo slati pozivnice za svoj Yu event koji će se održati 18. prosinca.

Ova pozivnica ne otkriva nikakve detalje o nadolazećem Yu smartfonu, ali prema Micromaxovom suosnivaču Rahulu Sharmau “ovaj će uređaj biti čudovište” te će imati vrlo zanimljive specifikacije. Sve nam to govori da od ove indijske kompanije možemo očekivati high-end uređaj.

Navedenog datuma saznat ćemo i na kojim će indijskim web stranicama biti ponuđen ovaj smartfon s obzirom da Micromax izvještava kako pregovara sa različitim kompanijama na tom području.

Što se softvera tiče, Cyanogen se obavezao na ekskluzivno partnerstvo sa Yu brendom kompanije Micromax, što dovodi do razočaravajuće budućnosti vlasnika OnePlus One smartfona na potkontinentu, koji možda neće dobivati nadogradnje za svoje uređaje koji rade na dobro poznatom custom ROM-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.