Micromax Canvas XP 4G: Što nudi za 113 USD?

Fotografija članka: Micromax Canvas XP 4G: Što nudi za 113 USD?

U Indiji je predstavljen još jedan pametni telefon iz Canvas serije koju potpisuje popularna indijska kompanija Micromax.

Oglas

Riječ je o smartfonu naziva Micromax Canvas XP 4G koji za cijenu od nekih 113 američkih dolara između ostaloga nudi i 3 GB radne memorije te 4G LTE podršku – što je vidljivo i iz samog naziva uređaja. Ove dvije karakteristike bismo mogli izdvojiti kao najvažnije značajke Micromax Canvas XP 4G pametnog telefona s obzirom na njegovu cijenu.

Ovaj je Dual SIM smartfon baziran na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu te dolazi sa ekranom od 5 inča kojega krasi slika HD (720 x 1.280 piksela) rezolucije. Micromax Canvas XP 4G se u svome radu oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1 GHz te je uparen, kako smo ranije i spomenuli, sa ukupno 3 GB RAM-a.

U paketu se našla i 8 MP stražnja kamera sa bljeskalicom, a sa prednje se strane smjestila skromna selfie kamera sa senzorom od 2 MP. Korisnicima je dostupno 16 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti pomoću MicroSD kartica, a za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.000 mAh. Sve u svemu čini nam se kao solidan pametni telefon niže srednje klase koji bi mogao biti i koji dolar jeftiniji s obzirom na povoljniju ponudu kompanijine konkurencije.

Micromax-Canvas-XP-4G

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.