Micromax Canvas Selfie 4: predstavljen selfie orijentirani Marshmallow smartfon

Fotografija članka: Micromax Canvas Selfie 4: predstavljen selfie orijentirani Marshmallow smartfon

U posljednje vrijeme svako malo saznajemo kako je indijska kompanija Micromax predstavila neki novi pametni telefon iz svoje linije proizvoda, a ovoga puta pojačanje je dobila kompanijina Canvas serija koja je sada bogatija za model naziva Micromax Canvas Selfie 4.

Oglas

Kompanija je prilikom predstavljanja objavila da će se Micromax Canvas Selfie 4 prodavati diljem Indije po za sada nepoznatoj cijeni. Najjači prodajni adut Micromax Canvas Selfie 4 smartfona bit će, kao što i sami pretpostavljate, njegova prednja selfie kamera koja raspolaže 8 MP senzorom. Sudeći po kompanijinim ostalim cijenama proizvoda pretpostavljamo da ni ovaj model neće biti preskup, a u nastavku saznajte što još nudi.

Micromax Canvas Selfie 4 radi na najnovijem Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu što ga čini prvim kompanijinim uređajem koji radi na ovom operativnom sustavu. Još jedna važnija značajka Canvas Selfie 4 pametnog telefona je stražnji dodirni senzor za koji kompanija tvrdi da služi za jednostavnije okidanje slika, a između ostalog ovaj senzor se može koristiti i za pozive.

Po pitanju hardverskih specifikacija Micromax Canvas Selfie 4 je opremljen sa ekranom dijagonale 5 inča i HD rezolucije. Pokreće ga četverojezgreni nespecificirani procesor radnog takta 1.3 GHz koji je uparen sa 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije koja je proširiva do ukupno 32 GB. Ovaj pametni telefon dolazi samo sa podrškom za 3G mreže, dok za njegovu autonomiju brine baterija kapaciteta 2.500 mAh.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.