Micromax Bolt Supreme i Bolt Supreme 2 za manje od 50$

Fotografija članka: Micromax Bolt Supreme i Bolt Supreme 2 za manje od 50$

Iz Micromax-a nam stižu dva nova entry-level pametna telefona naziva  Micromax Bolt Supreme i Bolt Supreme 2 koji osim povoljne cijene nude i 3G podršku.

Oglas

Prvo ćemo spomenuti njihove cijene, naime Micromax Bolt Supreme će koštati samo 41$, dok će Micromax Bolt Supreme 2 biti za koji dolar skuplji sa cijenom od 45$. Kompanija je u službenoj izjavi za novinare naglasila kako je namjena ovih pametnih telefona jasna – a to je da mu ciljanu publiku čine korisnici koji se prvi puta susreću sa smartfonom.

Oba navedena pametna telefona imaju gotovo identične specifikacije, a razlikuju se u samo dva detalja. Micromax Bolt Supreme je Dual SIM uređaj koji radi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu te ima ekstra kompaktni 3.5-inčni ekran nespecificirane rezolucije.

Pokreće ga isto tako nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.2 GHz uparen sa skromnih 512 MB radne memorije. Korisnicima će na raspolaganju biti 2 MP stražnja kamera sa običnom bljeskalicom te prednja VGA (0.3 MP) kamera. U paketu je i 4 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti MicroSD karticama do ukupno 32 GB. Jednu od najglavnijih značajki ovog smartfona smo već spomenuli u uvodu, a to je 3G podrška koja je za ovu cijenu jedna top karakteristika. Za autonomiju brine baterija kapaciteta 1.200 mAh.

S druge strane tu je gotovo identičan Micromax Bolt Supreme 2 koji za razliku od svoga „brata“ dolazi sa većim 3.9-inčnim ekranom te baterijom većeg kapaciteta od 1.400 mAh.

micromax_bolt_supreme_grey

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.