Michela Magaš zvijezda ovogodišnjeg 2. Brave New World festivala kreativnih tehnologija

Fotografija članka: Michela Magaš zvijezda ovogodišnjeg 2. Brave New World festivala kreativnih tehnologija

Michela Magaš je dobitnica nagrade Europske unije za inovatoricu 2017. godine i osnivačica Stromatolitea, britanskog labaratorija za inovacije.

Oglas

Drugi po redu Brave New World održat će se 6. i 7. svibnja 2017. u Zagrebu u organizaciji HUB-a 385. Uzbudljivom tehnološkom vikendu prethodit će serija stručnih susreta koji kreću već od 2. svibnja.

Ovogodišnji Brave New World, najznačajniji regionalni festival kreativnih tehnologija, ponovno će okupiti mnoštvo inovatora i entuzijasta svih generacija, koji će moći sudjelovati u brojnim radionicama i zanimljivim predavanjima domaćih i svjetskih stručnjaka.

U sklopu Hack, make & play konferencije sudjelovat će brojni zanimljivi predavači, a predvodit će ih EU inovatorica godine Michela Magaš koja svojim inovacijama povezuje svjetove znanosti, tehnologije i umjetnosti. Osim toga, tu su radionice za hobi entuzijaste koji će moći naučiti kako 3D-printati, razviti vlastiti senzorni sustav ili digitalizirati svoj vrt, dok će na dječjim radionicama najmlađi kombinirati učenje, istraživanje i igru kako bi ušli u čudesan svijet robotike, mehanike i programiranja.

Nezaobilazan događaj na nadolazećem Brave New Worldu svakako je prva Zagreb Open utrka dronova, kao i izbor Naj robota Hrvatske. Brojni će posjetitelji moći uživati i u sajmu IoT inovacija, izložbi električnih vozila, a predstaviti će se, između ostaloga, i najzanimljiviji novi startupi iz Hrvatske i šire regije. I ovog je puta pristup svim sadržajima i radionicama besplatan, uz prethodnu prijavu.

Vrijednost festivala prepoznala je i struka, koja ga je na ovogodišnjem RSVP festivalu event industrije proglasila najboljim društveno korisnim događanjem. HUB385 i Brave New World usto su odnijeli i nagradu za najbolji neprofitni PR projekt u Hrvatskoj, koju dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.