MIC Varaždin – nastavak treninga za profesionalce

Fotografija članka: MIC Varaždin – nastavak treninga za profesionalce

Windows 7 praktična nastava

Windows 7 praktična nastava, trening pod vodstvom Gorana Medića, će se održati 19.02.2010. s početkom u 09:00 sati.
Opis treninga: Trening se sastoji od niza pripremljenih vježbi iz područja deploymenta, konfiguracije i administracije Windows 7 sustava. Prije svake vježbe će se prikazati demo kako bi se polaznici upoznali sa vježbom i njenim ciljem. Omjer predavanja i vježbi je 80% u korist vježbi. Vježbe i upute su na engleskom jeziku. Prije samog treninga će se demonstrirati rad sa Hyper-V i Virtual Server 2005 R2 virtualizacijskim alatima.
Potrebno predznanje: Razina treninga je 200. Potrebno je predznanje iz administracije Windows sustava (XP ili Vista) i Active Directory sustava.
Ciljana publika: Sistemski administratori, sistemski inženjeri i svi koji žele steći praktično iskustvo sa administracijom Windows 7 sustava.
Cijena treninga : 1.100,00 kn + PDV (1.353,00 kn).

Prijava i informacije:

SharePoint Services V3 Developer Roadmap Basics

Pod vodstvom Saše Tomičića i Zorana Šanteka, će se održati trodnevni trening SharePoint Services V3 Developer Roadmap Basics od 22. – 24.02.2010.
Opis treninga
Da li je ovaj trening za mene:
Da, ako ste razvojni inženjer koji radi ili želi raditi sa SharePoint platformom, želite napredovati i nadograditi svoja znanja, ili koristite SharePoint i vjerujete da se negdje u „crnoj kutiji“ kriju dodatne mogućnosti koje dosad još niste otkrili ili iskoristili.
Potrebno predznanje: Idealno, polaznici imaju iskustva u radu s Microsoft Visual Studio 2005/2008 alatom, barem osnovno poznavanje C# jezika, ASP.Net-a te web servisa. Poželjno je, ali ne i neophodno, poznavati osnove SharePoint arhitekture i principa.
Cijena treninga: 3.150,00 kn + PDV (3.874,00kn).
Prijava i informacije:

SQL Server for Application DevelopersT

Treningu SQL Server for Application Developers, pod vodstvom Deana Vitnera, će se održati 25. – 26.02.2010. godine s početkom u 09:00 sati.
Opis treninga: Ovaj trening namijenjen je prije svega developerima koji žele produbiti svoje poznavanje SQL Servera kao platforme i time žele biti još bolji u svom radu. Nije namijenjen ni početnicima ni managerima, određeno predznanje i iskustvo u korištenju je preduvjet za uspješno praćenje treninga. Većina tema će biti obrađena vrlo detaljno, ali u svemu tome ćemo biti ipak i vrlo praktični i uvijek ukazati na to kako se naučeno može primijeniti u svakodnevnom radu. Posebnu pozornost obratit ćemo na neke manje poznate stvari, te usput stalno ukazivati na neke tipične greške na koje nailazimo u praksi i na načina kako ih izbjeći.
Cijena treninga: 2.100,00 kn + PDV (2.583,00kn).
Prijava i informacije:

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.