MGCOOL Band 3 Smartband vodootporna pametna narukvica po samo 9,99$ na GearBestu

Fotografija članka: MGCOOL Band 3 Smartband vodootporna pametna narukvica po samo 9,99$ na GearBestu

Radi se vrlo zanimljivoj pametnoj narukvici zanimljivih karakteristika i nevjerojatno niske cijene. Od 23-29. listopada je akcijska prodaja MGCOOL Band 3 pametne narukvice koja će se u tom periodu prodavati za samo 9,99$.

Oglas

Sve je više onih koji se žele u životu aktivirati, pokrenuti. Nešto što će vam u tome pomoći svakako su i pametne narukvice koje 24/7 prate vaše aktivnosti koje možete kombinirati i s aplikacijom na vašem pametnom telefonu. Na su za ovu moćnu i cjenovno povoljnu pametnu narukvicu pokrenuli i posebnu akcijsku stranicu.

Nova MGCOOL Band 3 pametna narukvica je vodootporna i otporna na prašinu u skladu s IP68 standardom, ništa manje nismo niti očekivali. Isto tako, omogućit će vam zdraviji život i inteligentniji životni ritam, bit ćete zadovoljniji samim sobom i vašim životom. Ako se budete pridržavali uputa bit ćete zdraviji i u boljoj kondiciji, a sve svoje postignute rezultate možete dijeliti i na društvenim mrežama kao što su Facebook ili Twitter, a što može potaknuti i vaše prijatelje da se aktiviraju u sportu ili vježbama.

Ova pametna narukvica ima brojne mogućnosti i prati puno parametara. Za početak ima precizan čitač otiska prsta zatim prati i broji vaše korake, kvalitetu spavanja, trošenje kalorija i slično. Ono što nam se sviđa je što je ugrađena litij-polimerska baterija od 105 mAh, a koja će na čekanju izdržati od 10-30 dana. Isto tako, podsjetit će vas ako predugo sjedite, a naravno ima i alarm te inteligentni podsjetnik.

Naravno, u kombinaciji s ovom pametnom narukvicom možete downloadati i posebnu besplatnu aplikaciju za Android i iOS operativni sustav, tako da ćete svakodnevno moći pratiti svoj napredak. Dodajmo i kako ćete sve to pratiti na 0,66 inčnom ekranu rezolucije 64,48 točaka, a koji u dnu ima i kapacitivnu tipku. Naravno, podržava i Bluetooth 4.0 za bežično povezivanje, 32 KB RAM-a i 256 KB interne memorije. Nećete vjerovati, teška je samo 250 grama.

MGCOOL Band 3 Smartband pametna narukvica se od 23-29. listopada nalazi na posebnoj promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od 9,99$ što je toliko niska cijena ča i ako kupite dvije, crnu i crvenu, nećete morati platiti porez (PDV).

Vjerojatno je mnogima koji ovo čitate kompanija MGCOOL više poznata po akcijskim kamerama. Na možete pronaći i nekoliko zanimljivih modela akcijskih kamera i slušalica po sniženim cijenama, svakako pogledajte ponudu, svidjet će vam se.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.