Merimobiles vam poklanja 7$ popusta pri kupovini bilo kojeg smartfona

Fotografija članka: Merimobiles vam poklanja 7$ popusta pri kupovini bilo kojeg smartfona

U suradnji s webshopom Merimobiles.com i ovog vam Božića i Nove godine poklanjamo čak 7$ pri kupovini bilo kojeg pametnog telefona, tableta ili bilo kojeg drugog mobilnog uređaja.

Oglas

Kupovina nikad nije bila povoljnija! Prijatelji iz Merimobiles.com webshopa odlučili su još jednom posjetiteljima našeg Racunalo.com portala pokloniti dodatnih 7$ pri kupovini smartfona, tableta i Android TV box-ova igrački na daljinski i drugih gadgeta. Ako već postoji popust na neki uređaj, još ćete dobiti dodatnih 45 kuna popusta.

Sve što trebate je posjetit , odlučiti što želite kupiti i prilikom kupovine upisati kod kupona (coupon code) – Racu7, i cijena željenog uređaja će se smanjiti za spomenuti iznos.

Zanimljivo je i kako su same na Merimobiles.com webshopu cijene vrlo niske, rekli bismo akcijske, a da stvar bude bolja, na sve je narudžbe dostava besplatna! Novost je kako imaju u EU warehouse, tako da je kupovina uređaja u europskoj uniji bez poreza (PDV-a), eventualno plaćate dostavu.

Približava se vrijeme Božića i novogodišnjih praznika, pa ako ste namjeravali kupovati online, ovo vam je jedinstvena prilika. Što čekate – , sigurno ima nešto i za vas.

Uživajte u kupovini… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.