Meizu X (Blue Charm X) – pojavile se neke fotke online

Fotografija članka: Meizu X (Blue Charm X) – pojavile se neke fotke online

Popularna kineska kompanija je najavila još jedan novi pametni telefon. Zanimljivog je naziva – Meizu Blue Charm X ili samo Meizu X, a pojavio se istovremeno kada i Huawei Honor 8 (na slici desno).

Oglas

Meizu je u ovo predbožićno vrijeme postao vrlo aktivan. Već smo ranije pisali kako su najavili novi , još ranije , a najnoviji model su jednostavno nazvali Meizu X. Hoće li donijeti neke posebne karakteristike za sada ne znamo, no dovoljno je za sada znati kako imamo novog igrača u svijetu pametnih telefona.

Ipak, neki su podaci procurili. Na slici ne vidimo stražnju kameru, vjerojatno je smještena gore lijevo, te ne vjerujemo kako će biti dvostruka, nego obična. Logo kompanije je i dalje na sredini, a moguće je kako se radi o jeftinom modelu. Neki spominju kako neće imati čitač otiska prsta, iako smo mišljenja kako će se pojaviti u Home tipki ispod ekrana, kao što to prikazuje i slika niže.

Zanimljiva je najava o procesoru. Spominje se kako bi Meizu X mogao raditi na novom MediaTekovom 8-jezgrenom Helio P20 procesoru, a trebao bi biti i prvi kompanijin smartfon koji će raditi na Flyme 6 sučelju koje se temelji na novom Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

A kada? Šuška se kako bi Meizu X svoju službenu premijeru trebao doživjeti 20. prosinca u Kini, odakle će krenuti u osvajanje svijeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.