Meizu Super mCharge tehnologija puni 60 posto baterije za 10 minuta

Fotografija članka: Meizu Super mCharge tehnologija puni 60 posto baterije za 10 minuta

Na ovotjednom MWC 2017 sajmu u Barceloni Meizu je predstavio zadnju riječ tehnike u punjenju baterija. Kažu kako će njihova Super mCharge tehnologija napuniti 60% baterije u Meizu smartfonima za samo 10 minuta!

Oglas

I ne samo to – kažu kak će 100% baterije napuniti za nevjerojatnih 20 minuta, što je zaista ekspresno brzo. Radi se o novom punjaču (HVDC) koji može bateriju puniti na nevjerojatnih 55W (11V/5A), što je najveća snaga za punjenje baterija u smartfonima viđena do sada.

Osim što je punjač nabrijan, na njega je spojen i poseban kabel koji je također vrlo važan dio. Koliko je to važno govori i informacija kako ovaj posebni USB kabel može izdržati izlaznu snagu od čak 160W (20V/8A) i to 10.000 korištenja. Ova je tehnologija efikasnija od ili tehnologija.

U kompaniji Meizu tvrde kako je maksimalna izmjerena temperatura tijekom punjenja samo 39 stupnjeva Celzija, što je odlično s obzirom na snagu punjača. Ono o čemu se praktički nigdje ne piše je činjenica kako brzo punjenje baterije skraćuje životni vijek baterije. No, u Meizu tvrde kako će baterija i nakon 800 punjenja imati 80% kapaciteta baterije.

Možda je ovo tehnologija koja će pomoći kompaniji u prodaji njihovih pametnih telefona koji su po nama nezasluženo zapostavljeni. Više o ovoj tehnologiji na kompanijinoj .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.