Meizu Pro 7: TENAA otkrila specifikacije, znamo i cijenu

Fotografija članka: Meizu Pro 7: TENAA otkrila specifikacije, znamo i cijenu

Malo po malo i 26. srpanj nam je sve bliži, a s njime i službena premijera Meizu Pro 7 flagshipa ove poznate kineske kompanije.

Oglas

Kako to obično i bude, ovaj se pametni telefon nekoliko dana prije službene premijere našao na stranicama kineske regulatorne agencije TENAA koja nam je otkrila većinu njegovih specifikacija. Meizu Pro 7 je prije svega prvi pametni telefon na svijetu koji će raditi na MediaTek-ovom Helio X30 procesoru izrađenom u 10-nanometarskom proizvodnom procesu.

Uz to Meizu Pro 7 će biti prvi kompanijin pametni telefon koji će doći sa dvostrukim modulom kamere koji će se sastojati od dva 12 MP Sony IMX386 senzora. TENAA potvrđuje i postojanje sekundarnog ekrana koji može reproducirati sve što se nalazi na glavnom 5.2-inčnom ekranu koji dolazi u FHD rezoluciji. U Home tipku će biti ugrađen senzor otiska prsta, a nalazit će se kao i obično na prednjem panelu ovog flagshipa. Glavna kamera i sekundardni ekran su smješteni na lijevoj strani stražnjeg panela, dok su tipka za kontrolu glasnoće i power tipka smješteni sa desne strane.

I na kraju dio koji najviše zanima sve korisnike, a to su cijene. Meizu Pro 7 će u standardnoj varijanti sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koštati oko 413 američkih dolara, dok će jača varijanta sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije imati cijenu od nekih 486 američkih dolara. U prodaju će doći i Meizu Pro 7 Plus verzija čije će se cijene kretati između 486 i 560 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.