Meizu Pro 7: službeno potvrđen 4K ekran i 8 GB RAM-a?

Fotografija članka: Meizu Pro 7: službeno potvrđen 4K ekran i 8 GB RAM-a?

Zaista je mnogo glasina koje se pojavljuju uz najnoviji flagship pametni telefon popularne kineske kompanije Meizu, teško je reći koliko su točne, no svakako ih je zanimljivo prenijeti.

Oglas

Dosadašnje se glasine baš i ne podudaraju sa ovom koju ćemo vam danas prenijeti, no ove su najnovije informacije o uređaju potekle sa marketinških materijala koji izgledaju službeno, kao da je riječ o kompanijinom promo materijalu. Tako da je velika mogućnost da su informacije koje donosimo u nastavku točne, no s obzirom da danas ništa nije sigurno i vijesti koje izgledaju službeno treba uzeti sa određenom dozom zadrške.

Prema najnovijim informacijama poteklim od kineskih medija Meizu Pro 7 će doći sa velikim 5.7-inčnim ekranom 4K (3.840 x 2.160 piksela) rezolucije. Navodi se kako bi ekran trebao imati omjer kontrasta 10.000:1 te bi trebao pokrivati 153% NTSC ljestvice boja i imati svjetlinu od čak 1.800 nita.

Za glavnu kameru se navodi 12 MP Sony IMX362 senzor sa pikselima veličine 1.4um te sa 10-LED bljeskalicom. Kao procesor se spominje MediaTek-ov Helio X30 model, a on će se naći u kućištu od titana. Do sada ove specifikacije zvuče prilično dobro, no to nije kraj. Spominje se i da će Meizu Pro 7 imati čak tri varijante, pa će tako osnovni model imati 4 GB radne te 64 GB interne memorije te će se prodavati po cijeni od nekih 479$. Srednji model Meizu Pro 7 flagshipa će doći sa čak 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, a sve to po cijeni od nekih 523$. I konačno, tu je top Meizu Pro 7 varijanta koja će imati nevjerojatnih 8 GB radne i 128 GB interne memorije, a prodavat će se po cijeni od 552$.

Nadamo se da je barem dio ovih specifikacija točan te da ćemo uskoro imati prilike vidjeti službenu premijeru ovog flagship pametnog telefona koji bi unatoč cijene mogao postati kompanijin veliki prodajni hit – barem u Kini, ako ne i šire.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.