Meizu Pro 7 renderi prikazuju dvostruko zakrivljeni ekran?

Fotografija članka: Meizu Pro 7 renderi prikazuju dvostruko zakrivljeni ekran?

Ova je kineska kompanija malo živnula, tako da se posljednjih dana prilično glasno spominje Meizu Pro 7, njihov novi top model od kojeg se puno očekuje.

Oglas

Iako je njegova službena premijera trebala biti prije nekoliko tjedana, kompanija je ipak odlučila prije predstaviti jedan među-model. Bio je to , koji smo ranije i . Jesu li ovaj novi model čuvali za kraj godine i hoće li donijeti neke novitete, nadamo se kako ćemo to saznati uskoro.

Ono što je vidljivo po ovim renderiranim slikama je kako bi mogao imati dvostruko zakrivljeni ekran, vjerojatno Samsungov Super AMOLED, a na priloženim slikama možemo ispod ekrana vidjeti i kapacitivnu Android tipku (kružić), nešto slično smo znali viđati na nekim starijim modelima kao što je npr. Meizu MX4.

Sve nam ovo sugerira kako bi ovaj smartfon mogao imati ultrazvučni čitač otiska prsta umjesto klasičnog. Kućište će gotovo sigurno biti metalno “unibody” od jednog dijela, a onaj antenski dio bi mogao biti napravljen slično kao što smo to vidjeli na kojeg smo ranije testirali.

Iako neki izvori navode kako bi novi Meizu Pro 7 mogao imati dvostruku stražnju kameru. čini nam se kako se to ipak neće dogoditi. Očekujemo kako će raditi na nekom od Samsungovih Exynos procesora, iako neke glasine spominju Huaweijev 8-jezgreni HiSilicon Kirin 960, što bi također bilo vrlo zanimljivo.

Provjerili smo više izvora koji su bliski kompaniji, tako da gotovo sa sigurnošću možemo reći kako se novi Meizu Pro 7 vrlo vjerojatno neće pojaviti ove godine, nego početkom iduće 2017. godine. Za sada je rano govoriti o cijeni, no ona bi mogla biti u rangu Pro 6s modela, možda nešto veća.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.