Meizu Pro 7 – prvi renderi pokazuju tanak rub i blago zakrivljeni ekran

Fotografija članka: Meizu Pro 7 – prvi renderi pokazuju tanak rub i blago zakrivljeni ekran

Nove renderirane fotke pokazuju nadolazeći Meizu Pro 7 u novom svjetlu. Ako ga usporedimo s prošlogodišnjim modelom vanjski će izgled biti drastično drugačiji.

Oglas

Naravno, ako je ova renderirana fotka točna, tada će novi Meizu Pro 7 imati minimalističke rubove, navodno vrlo slične onima u konkurentskom Galaxy S8, a dok je ekran zakrivljen kao na LG-jevom G6. Ispod ekrana vidljiva je fizička Home tipka koja vjerojatno krije i čitač otiska prsta.

Što se tiče hardverskih karakteristika, praktički se ne zna ništa. Navodno bi trebao raditi na novom 0-jezgrenom MediaTekovom Helio X30 procesoru, no najnovije informacije govore kako tajvanski proizvođač procesora ima problema s proizvodnjom tako da je upitno hoće li se Meizu Pro 7 pojaviti u lipnju u prodaji, kada je to najavljeno, ili će u međuvremenu odabrati neki drugi.

Alternativa su Samsungov Exynos procesor što smo već navikli vidjeti u Meizu smartfonima, a nakon sudske nagodbe kompanija je počela koketirati i s Qualcommom, tako da je svašta moguće.

S nestrpljenjem očekujemo nove podatke o novom kompanijinom flagshipu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.