Meizu Pro 7 će biti prava konkurencija Xiaomiju Mi 6?

Fotografija članka: Meizu Pro 7 će biti prava konkurencija Xiaomiju Mi 6?

Meizu se uvijek pozicionirao kao konkurecija Xiaomiju i vrlo su cijenjeni u Kini. Tako bi i novi Meizu Pro 7 mogao biti vrlo moćan konkurent Xiaomi Mi 6 smartfonu, ali i drugim top smartfonima.

Oglas

Možda top kineski smartfoni još uvijek zaostaju u nekim karakteristikama za top modelima kao što su oni koji dolaze iz Applea, Samsunga, LG-ja, HTC-a ili Sonyja, ali ta je razlika svake godine sve manja, osobito se ta razlika smanjila u 2016. godini. Mnogi se odlučuju na kupovinu “elitnih kineza” jer su se pokazali kao izuzetno kvalitetni, a njihova cijena je osjetno niža od konkurencije. To sigurno možemo primijeniti i na najavljeni Meizu Pro 7 i konkurentski Xiaomi Mi 6.

Meizu je vrlo inovativna kompanija koja sve svoje znanje i umijeće unosi u svoje nove smartfone. Činjenica je kako su prošle godine izbacili tek nekoliko modela, za razliku od Xiaomija koji ih je izbacio nekoliko puta više. Ove značajnije smo i testirali, a naše recenzije možete pronaći na .

Najava za novi Meizu Pro 7 su odlične, potpredsjednik kompanije Li Nan tvrdi kako će njihov novi Meizu Pro 7 biti prava konkurencija novom Mi 6 modelu, pa tako i drugim top modelima. Ne sumnjamo kako će ga na tržištu ponuditi po vrlo agresivnoj cijeni, čak i nižoj za 200-tinjak yuana od Xiaomija (oko 30-ak dolara) tako da ćemo svakako pratiti što novo donosi ovaj elitni pametni telefon.

Što se tiče hardverskih karakteristika, spominje se kako će Meizu Pro 7 imati 5,7 inčni 4K ekran rezolucije 3840 x 2160 točaka, a kojeg potpisuje AOD. Očekuje se kako će raditi na novom MediaTekovom 10-jezgrenom Helio X30 procesoru, dok će stražnja kamera biti od 12 MP sa Sony IMX362 senzorom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.