Meizu Pro 6 sa Helio X25 na Geekbench testu

Fotografija članka: Meizu Pro 6 sa Helio X25 na Geekbench testu

Čini se kako je predstavljanje najnovijeg flagship pametnog telefona kompanije Meizu sve bliže i bliže, a tome svjedoči sve veći broj informacija koje o ovom modelu nalazimo u bespućima interneta.

Oglas

Tako smo došli i do najsvježijih informacija čiji je izvor Geekbench baza podataka. Prema ovim testiranjima Meizu Pro 6 je sa 3 GB radne memorije postigao prilično dobre, no ne odlične rezultate. Naime, u single-core testu ovaj je pametni telefon sa MediaTek-ovim Helio X25 procesorom ispod haube postigao 2.060 bodova, dok je u multi-core segmentu postigao pomalo niskih 5.317 bodova (u usporedbi sa nekim drugim procesorima).

Kako zapravo stoje ovi postignuti rezultati u odnosu na druge procesore?

Helio X25 u single-core testu postiže bolji rezultat od Kirin 950 procesora, dok se u multi-core testu može usporediti sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom koji postiže oko 5.400 bodova. Kako god bilo, navedeni su rezultati multi-core testa i dalje znatnije niži od Samsung Exynos 8890 procesora koji u tom segmentu postiže otprilike 6.000 bodova.

Helio-X25

U ovoj su se bazi podataka našli i rezultati MediaTek Helio X20 (MT6797) procesora koji je postigao bolje bodove. Naime, ovaj je procesor u single-core testu postigao 2.193 bodova, dok je u multi-core testu postigao nevjrojatnih 6.965 bodova. S obzirom da je Helio X25 nadograđena to jest unaprijeđena verzija Helio X20 procesora možemo zaključiti kako su ovi lošiji rezultati zapravo samo nekakvi preliminarni brojevi nastali prvim testiranjima te smo sigurni kako bi Helio X25 ubuduće mogao na ovim testiranjima postići mnogo bolje rezultate.

Helio-X20

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.