Meizu Pro 6 dolazi s Force Touchem?

Fotografija članka: Meizu Pro 6 dolazi s Force Touchem?

Nasljednik izvrsnog modela bi mogao doći s još jednim pojačanjem

Oglas

Priča je prilično zanimljiva. Prema navodima jednog forumaša na Meizu forumima, dotični se dokopao prototipa novog Pro 6 modela. Prema njegovim riječima, od potpunog neznanca je kupio jedan prototip za manje od 20$. Švrljajući malo po mobitelu, otkrio je da isti ima Force Toch značajku, odnosno pojavljuju mu se dodatne opcije ako jače pritisne na ekran.

U pravilu bi se takva vijest vrlo lako mogla odbaciti da šef Flyme UI dizajnerskog tima nije objavio sljedeću sliku na društvenoj mreži. Na njoj je jasno vidljivo da Flyme dopušta razne mogućnosti pritiskom na pojedinu aplikaciju. Ono vidljivo je da se prikazuje isti feedback kao i kada koristite Force Touch na novom iPhoneu.

Osim toga, vidljivi su i zakrivljeni uglovi na zaslonu što je preuzeto od strane Samsunga. Osim zakrivljenog zaslona, Pro 6 bi mogao vrlo vjerojatno doći i sa Samsungovim Exynos 8890 čipom, što se također očekuje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.