Meizu Pro 6 će imati 6 GB RAM-a?

Fotografija članka: Meizu Pro 6 će imati 6 GB RAM-a?

Kao što već i sami zasigurno znate Vivo XPlay 5 je prvi pametni telefon na svijetu koji je službeno predstavljen sa nevjerojatnih 6 GB radne memorije, no čini se da bi mogao imati opaku konkurenciju…

Oglas

je odličan smartfon koji je prvi na svijetu korisnicima ponudio 6 GB radne memorije, a ako je vjerovati glasinama koje kruže internetom neće još tako dugo držati ovu laskavu poziciju. Naime, čini se kako se i poznata kineska kompanija odlučila na ugradnju 6 GB RAM-a u svoj nadolazeći Meizu Pro 6 model.

Glasine spominju i kako će nasljednik Meizu Pro 5 modela biti dostupan za kupnju u dvije varijante; jedna sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, te druga sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Ostale još nepotvrđene informacije o ovom kako se čini „hot“ modelu uključuju ekran 1080p rezolucije, Samsung Exynos 8890 procesor, Flyme 6.0 operativni sustav, Hi-Fi 3.0 te tehnologija brzog punjenja. Između ostaloga na internetu se pojavio i screenshot Meizu Pro 6 modela koji će imati 3D Touch/Force touch tehnologiju o čemu smo vam pisali .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.