Meizu Power Bank Minion Yellow Special Edition: za sve Despicable Me fanove

Fotografija članka: Meizu Power Bank Minion Yellow Special Edition: za sve Despicable Me fanove

Pažnja, pažnja! Svi fanovi malih žutih Miniona dobivaju gadget po svojoj mjeri – Meizu Power Bank Minion Yellow Special Edition.

Oglas

Iako je podužeg naziva, sigurni smo da ste shvatili da je riječ o power banku koji dolazi sa podrškom za brzo punjenje, no njegova glavna karakteristika svakako je njegov izgled. Naime, Meizu je odlučio predstaviti limitiranu i specijalnu verziju power banka čija je glavna funkcija obilježiti premijeru „Despicable Me 3“ filma u Kini.

Ovaj power bank dolazi sa jedinstvenom bojom i dizajnom. Boja je čak i nazvana Minion Yellow te se naravno kao takva podudara sa bojom glavnih likova svakog Despicable Me filma – žutih Malaca. Dakle Malci su toliko popularni da Pantone Color Institut nazvao i boju po njima. Ovo je specijalno izdanje Meizu power banka premijeru imalo isti dan kad i Minioni u Kini, a film je kao i u ostatku svijeta zabilježio rekordnu posjećenost.

Ovaj je power bank zapakiran u prepoznatljivu žutu kutiju koja već sama po sebi privlači kupce. I sami je power bank to jest njegovo zaštitno kućište obloženo žutom bojom uz dodir crne i sive boje. Nama djeluje baš cool.

Ovdje je u prvom planu dizajn, međutim iako nije poznat točan kapacitet ovog power banka, pretpostavlja se kako će raspolagati sa kapacitetom od 10.000 mAh. Kako god bilo vjerujemo da će ovaj power bank biti i više nego popularan.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.