Meizu objavio koji uređaji dobivaju Nougat nadogradnju

Fotografija članka: Meizu objavio koji uređaji dobivaju Nougat nadogradnju

O kompaniji Meizu u zadnje vrijeme čujemo premalo, no to bi se uskoro trebalo promjeniti sa predstavljanjem atraktivnog kompanijinog flagship smartfona Meizu Pro 7.

Oglas

Tko strpljivo čeka, taj i dočeka ili bolje ikad nego nikad –  izreke su ovo koje se i više nego dobro mogu iskoristiti u ovoj vijesti prema kojoj je popularna kineska kompanija Meizu tik pred službenu premijeru Android O operativnog sustava odlučila objaviti koji će kompanijini pametni telefoni biti počašćeni trenutno najnovijom Android Nougat poslasticom.

Pametni telefoni kompanije Meizu popularni su i u Hrvatskoj i šire, a ukoliko kojim slučajem imate u vlasništvu neki od u nastavku nabrojanih uređaja tada ćete zasigurno biti veoma zadovoljni. Dakle kompanija Meizu je objavila da će Android Nougat nadogradnju dobiti Pro 6 Plus, Pro 6, Pro 6s, Pro 5, MX6, M5 Note, M3 Note i M3 Max pametni telefoni.

Ova će nadogradnja Meizu pametnih telefona započeti 10. srpnja i odvijat će se u tri faze. Prva će skupina telefona ovu nadogradnju dobiti spomenutog 10. srpnja, druga će tura biti na Nougatu od 17. srpnja, a treća će skupina ovu nadogradnju dobiti krajem srpnja, točnije 31. srpnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.