Meizu MX7 neće stići ove godine

Fotografija članka: Meizu MX7 neće stići ove godine

Ukoliko ste se nadali za nadolazeće blagdane pribaviti baš taj model, morati ćemo vas razočarati jer je jedan od glavnih i odgovornih unutar tvrtke Meizu potvrdio da ga nećemo ugledati do iduće godine.

Oglas

Usprkos glasinama koje su kolale o možebitnom pojavljivanju MX7 modela krajem ove godine, pokazale su se nažalost, netočnima. Nasljednika modela , izašlog još u srpnju 2016. godine, nećemo imati čast upoznati sve do proljeća iduće godine.

Ovu informaciju je podijelio potpredsjednik tvrtke Meizu, g. Yang Zhe preko kineske socijalne mreže Weibo. Zanimljivo, u informacijama objave je vidljivo da koristi uređaj , trenutni flagship. Malo samo-promocije ne škodi, naravno, ukoliko vam baš sada treba uređaj i bacili ste oko na Meizu.

Kako god bilo, ova vijest je u skladu sa nedavnom informacijom da Meizu radi na novom modelu bez rubova, te da žele si dati vremena kako bi usavršili dizajn. Ukoliko je taj uređaj zaista očekivani MX 7, trebao bi doći sa zaslonom od 5.7 inča u Quad HD razlučivosti, Mediatek Helio P30 čipsetom, stražnjom kamerom od 21 MP te 5 MP sprijeda.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.