Meizu MX4G ruši novi rekord od 500 točaka po inču na 5,5″ ekranu

Fotografija članka: Meizu MX4G ruši novi rekord od 500 točaka po inču na 5,5″ ekranu

Kada pomislite da imate u rukama najnoviju tehnologiju, u stvari nemate. Već je netko napravio nešto novo, kao što je to slučaj s rekorderom Meizu MX4G.

Oglas

Kada govorimo o smarfon uređajima s vrlo visokim rezolucijama, od Full HD na više, tada vam je vjerojatno asocijacija novi Samsung Galaxy S5, Vivo Xplay 3S ili neki treći. No griješite, ili barem tako misli J. Wang, izvršni direktor kineske kompanije Meizu.

Nedavno su predstavili svoj zanimljiv Meizu MX3 smartfon koji se još nije niti “raspalio”, a već najavljuju novu revoluciju u rezoluciji ekrana, kao i sve češće spominjanim “točkama po inču” (ppi). naime, njihov novi Meizu MX4G. Kao što to i njegov naziv sugerira, podržavat će 4G LTE, a sam ekran i njegova rezolucija bit će priča za sebe.

Navodno će Meizu MX4G imati veliki 5,5 inčni ekran UltraHD rezolucije 1536×2560 točaka, što je više od 500 točaka po inču! Nagradno pitanje – kolika je rezolucija vašeg smarftona? :)

I kada pomislite kako se rad pikselima približava svom vrhuncu jer je i sve ovo danas i previše (treba vam Full HD na smarftonu?), pojavi se nešto ovako… :)

Meizu MX4G

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.