Meizu Metal 2 uskoro na službenoj premijeri

Fotografija članka: Meizu Metal 2 uskoro na službenoj premijeri

Nasljednik Meizu M1 Metal pametnog telefona je u pripremi, a da je to tako otkrila nam je prije par dana kineska agencija za certificiranje TENAA.

Oglas

Riječ je o uređaju punog naziva Meizu Blue Charm Metal 2 i već kako to biva ovaj je pametni telefon ubrzo nakon pojavljivanja na stranicama TENAA-e dobio i službeni datum predstavljanja. Kineska je kompanija Meizu poslala pozivnice na spomenuto predstavljanje koje će se održati u Kini 13. lipnja u 14 sati po tamošnjem lokalnom vremenu.

No, osim pozivnice pojavile su se i neke glasine kako će Meizu (Blue Charm) Metal 2 imati drugačije specifikacije od onih objavljenih na stranicama kineske agencije za certificiranje. Ova bi informacija mogla ukazivati na to da će se na spomenutom događanju predstaviti neki sasvim drugi uređaj. TENAA nam je otkrila kako će Meizu (Blue Charm) Metal 2 doći sa slijedećim , dok bi prema glasinama službeno predstavljanje trebao imati uređaj sa 5-inčnim ekranom HD rezolucije. Osim toga, ovaj bi uređaj nepoznatog naziva trebao ispod poklopca imati osmojezgreni MediaTek MT6750 procesor, sa stražnje bi se strane trebala naći 13 MP glavna kamera, dok bi sa prednje strane trebala doći selfie kamera sa senzorom od 5 MP.

Nepoznati izvor koji tvrdi da nudi „insider“ informacije spominje i kako će se navedeni uređaj prodavati u dvije varijante; pa će tako standardni model sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koštati 121$ u Kini, dok će model sa 3 GB radne i 32 GB interne memorije imati cijenu od nekih 136$. Kako god bilo uskoro ćemo saznati koji će to pametni telefon kompanije Meizu ugledati svjetlo dana.

meizu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.