Meizu Max – procurile slike i cijena

Fotografija članka: Meizu Max – procurile slike i cijena

Kineski Meizu se po uzoru na Xiaomi i ostale kompanije odlučio priključiti trendu sve većih uređaja pa će tako uskoro izbaciti svoj Max uređaj.

Oglas

Da Meizu izbacuje uređaje kao na traci već nam je odavno poznato, ali počeli su polako uvoditi neke novitete. Nakon što su predstavljeni , koji dolaze u staklenim izdanjima, sada su se odlučili i za jedan phablet uređaj. Iako su pametni telefoni danas, barem oni kineski, povukli granicu na 5.5 inča, uvijek ima onih koji žele još veći uređaj. Naravno, živimo u doba kada je multimedija nikad jača i tu i treba tražiti neku logiku u toj potražnji. Tako su se Kineske kompanije, poučene uspjehom Note serija odlučile i korak dalje, na Max modele. Tom odlukom smo ove godine dobili , , , a eto uskoro nam stiže i Max verzija Meizu uređaja.

Tako su ovih dana u javnost procurile slike samog uređaja. I, vjerovali ili ne, on će izgledom biti skoro pa identičan svakom drugom Meizu uređaju do sada, izuzev dijagonale zaslona. Znači velika staklena prednjica za fizičkom Home tipkom i ostatak uređaja metalni. Za veličinu ekrana se šuška da će biti 6 inča, a cijena uređaja 1,799 Yuana odnosno $270. Više o svemu ćemo vjerojatno saznati 5. rujna. Barem sudeći po teaseru koji nam dolazi iz Meizu-a.

meizu-2

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.