Meizu M5S: stiže nam kompaktni smartfon solidnih specifikacija

Fotografija članka: Meizu M5S: stiže nam kompaktni smartfon solidnih specifikacija

Kineska je kompanija Meizu medijima počela slati pozivnice za događanje koje će se održati 27. siječnja, a na kojemu će prema sve glasnijim šuškanjima biti predstavljen Meizu M5S.

Oglas

Još se u prosincu prošle godine na Internetu počelo pojavljivati sve više informacija o slijedećem pametnom telefonu ove popularne kineske kompanije, a konačnu potvrdu da je riječ o nadolazećem modelu smartfona dala je kineska agencija za certificiranje TENAA. Pojavili su se i neki planovi ove mlade kineske kompanije prema kojima je za ovu godinu planirano predstavljanje šest uređaja, a prvi među njima trebao bi biti upravo spomenuti Meizu M5S.

Prema dostupnim podatcima Meizu M5S bi trebao imati 5.2-inčni LCD ekran HD rezolucije, a ispod poklopca bi trebao raditi osmojezgreni Mediatek MT6753 procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz. Priča se da će se ovaj model pojaviti u tri varijante pa će tako osnovni model imati 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, srednji će imati 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, dok će najskuplji imati 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Za autonomiju će brinuti baterija kapaciteta 2.930 mAh, a za što bolje fotografije bit će zadužene 13 MP glavna te 5 MP prednja selfie kamera. Još koji podatak više saznajte u , a kako brzo vrijeme leti uskoro ćemo imati i sve službene specifikacije i slike ovog novog kineskog pametnog telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.