Meizu M5 i M5 Note će se ipak pojaviti u prodaji i izvan Kine?

Fotografija članka: Meizu M5 i M5 Note će se ipak pojaviti u prodaji i izvan Kine?

Ovo je za ljubitelje Meizu kompanije odlična vijest, a moramo priznati kako ih i mi volimo, tako da ćemo objeručke prihvatiti nove Meizu M5 i M5 Note smartfone i u Europi. Naravno, i šire :)

Oglas

Podsjetimo se, još u studenom prošle godine smo o dolasku Meizu M5 i M5 Note smartfona, a nešto kasnije smo i Meizu M5s. Tada je vladala i informacija koja kaže kako će se ovi smartfoni prodavati samo na kineskom tržištu, no čini se kako će se ipak pojaviti u prodaji i na globalnom tržištu, što svakako pozdravljamo.

Prva informacija koja to potvrđuje kako bi se Meizu M5 i M5 Note mogili pojaviti i izvan Kine je njihovo pojavljivanje u indonezijskoj telekom regulatornoj agenciji Postel, a koja je nešto slično kao kineska TENAA ili američka FCC agencija. Podaci su se pojavili ovih dana, tako da ih vrlo brzo možemo očekivati u prodaji.

Sigurno će vas zanimati i karakteristikce Meizu M5 i M5 Note smartfona, sve što znamo možete pronaći u našoj Usporedilici na linku niže.


Oba smartfona rade na Android 6.0 Marshmallov operativnom sustavu povrh kojeg je Flyme 5.5 ili Flyme 6.0 sučelje. Poznate su i preporučene cijene – Meizu M5 će se prodavati već od 100$, a Meizu M5 Note već od 130$, što je vrlo privlačno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.