Meizu M3 Metal u potpuno metalnoj verziji dolazi slijedeći mjesec

Fotografija članka: Meizu M3 Metal u potpuno metalnoj verziji dolazi slijedeći mjesec

Sudeći prema najnovijim izvještajima iz Kine kompanija Meizu će metalnu verziju M3 pametnog telefona predstaviti slijedeći mjesec.

Oglas

Da budemo precizniji, točan datum predstavljanja bi prema ovim izvještajima trebao biti 13. lipnja. Nova varijanta ovog pametnog telefona ne samo da bi trebala doći sa potpuno metalnim unibody dizajnom, već bi uz to trebala raditi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu za razliku od YunOS-a sa kojim dolazi standardna verzija Meizu M3 pametnog telefona.

Iako to još nije službeno potvrđeno, pretpostavlja se da će ovaj nadolazeći pametni telefon nositi naziv Meizu M3 Metal. Zahvaljujući kineskoj agenciji za certificiranje TENAA, gdje se ovaj uređaj nedavno pojavio, znamo da će imati vrlo sličnu hardversku konfiguraciju standardnom M3 modelu.

Tako znamo da će nadolazeći pametni telefon kineske kompanije Meizu biti opremljen osmojezgrenim procesorom, 5-inčnim HD ekranom, baterijom kapaciteta 3.000 mAh te kombinacijom kamera od 13 MP sa stražnje i 5 MP sa prednje strane. Trebale bi biti predstavljene dvije varijante ovog uređaja, jedna sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije te druga sa 3 GB RAM-a i 32 GB memorije.

Osim ovog pametnog telefona očekuje se kako će popularna kineska kompanija slijedeći mjesec predstaviti i Meizu MX6 model na događanju koje će se održati 20. lipnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.