Meizu E2 / ME2 na prvoj pravoj slici? Teško.

Fotografija članka: Meizu E2 / ME2 na prvoj pravoj slici? Teško.

Ako je suditi po slici koju ćete vidjeti u nastavku, čini se kako ćemo 26. ovog mjeseca na posebnom eventu saznati više o novom Meizu E2, odnosno Meizu ME2 pametnim telefonima.

Oglas

Meizu je vrlo popularni i kvalitetni kineski proizvođač pametnih telefona koji je po nama zanemaren u medijima, ali su djelomično za to i sami krivi. Prošle su godine predstavili tek nekoliko novih modela, no čini se kako ove godine imaju veće i ozbiljnije planove. I to je dobro.

Na slici u nastavku navodno vidimo novi Meizu E2 ili Meizu ME2, možda i oba, teško je reći. O njemu smo već nešto i ranije. Ono što je možda malo čudno na ovoj slici je nedostatak LED bljeskalice pokraj stražnje kamere, tako da nam je teško povjerovati kako se radi o pravoj slici. No, možda se radi o višestrukoj LED bljeskalici (12x LED)koja se nalazi oko kamere, što sugeriran naslovna slika, što nas podsjeća na smartfon, koji smo prošle godine.

Na slici se također vide antenske linije, tako da nas djelomično podsjeća i na Oppo R9S. Za sada naravno nema nekih informacija o hardverskim karakteristikama, no s obzirom da se za desetak dana očekuje premijera, sve ćemo znati na vrijeme.

A o ovoj slici mislimo kako ipak – nije prava :) Više nam se čini kako se radi o medijskom skretanju pažnje. Pa evo, i mi smo malo skrenuli u tom smjeru :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.