Meizu Charm Blue – što se to za 23. prosinca kuha u njihovoj kuhinji?

Fotografija članka: Meizu Charm Blue – što se to za 23. prosinca kuha u njihovoj kuhinji?

Nešto se očito zanimljivo događa u kompaniji Meizu. Prije nekoliko dana smo najavili nešto što “nije plavo”, no približava se dan, 23. prosinca, kada će se pojaviti – Meizu Charm Blue.

Oglas

Radi se o potpuno novom brandu kompanije, odnosno čitavoj seriji proizvoda koji neće samo biti mobilni uređaji, nego još neki drugi. Meizu više nije nije nepoznata kompanija u našim krajevima, mi to tumačimo odavno, a nedavno se pojavio i kod nekih naših telekom operatera. Dakle, kvaliteta nije upitna, no zanima nas što će se to sve novo dogoditi s Meizu Charm Blue brandom.

Sigurno jedna od prvih stvari bit će novi tablet uređaj koji je prema slikama omjera 4:3, a radit će na Android OS-u s kompanijinim Flyme OS sučeljem. Ekran bi trebao imati visoku rezoluciju, tako da je za očekivati kako će biti vrlo zanimljiv.

U igri je i Meizu Charm Blue pametni telefon, no o tome ćemo jednom drugom prilikom. Ono što se očekuje je kako će tablet biti cjenovno vrlo povoljan, šuška se o cijeni ispod 200$. S visokim hardverskim performansama i metalnim kućištem, ovo bi mogao biti vrlo zanimljiv tablet.

Meizu Charm Blue smo najavili prije nekoliko dana, pročitajte i informaciju više.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.