Meizu će 2018. predstaviti 6 novih smartfona, niti jedan s MediaTekovim procesorom?

Fotografija članka: Meizu će 2018. predstaviti 6 novih smartfona, niti jedan s MediaTekovim procesorom?

Kako se približava kraj godine, nije neočekivano da se pojavljuju i razne glasine o tome što će se na mobilnom tržištu događati iduće godine. Posebno je zanimljiva glasina vezana za kompaniju Meizu.

Oglas

Informacija se pojavila na tamošnjoj društvenoj mreži Weibo, a objavio ju je bloger koji sam sebe naziva “Digital Chatter”. Prema informaciji koju je objavio, iduće će godine Meizu predstaviti šest novih pametnih telefona od kojih će pet navodno raditi na Qualcommovom Snapdragon procesoru, a jedan će preuzeti od Samsunga, njihov Exynos.

Brak kompanija Samsung i Meizu je odavno poznat, kompanija je znala u svoje top smartfone ugrađivati Exynos procesore. Ove godine su predstavili pregršt smartfona s MediaTekovim procesorima, no čini se kako nisu naišli na plodno tlo.

Čak su definirali i cjenovne razrede – do 150$, do 300$ i do 450$. Za sada se ne zna koji će se prvi smartfon pojaviti u prodaji, ali šuška se kako bi to mogao biti model pod nazivom Meizu 15 Plus, a koji se već očekuje početkom godine. Spominje se kako će imati “all-screen” ekran, dvostruku stražnju kameru te cijenu oko 450-520$, ovisi o količini RAM-a i interne memorije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.