Meizu će 2018. godine imati smartfon s ekranom koji prekriva prednju površinu

Fotografija članka: Meizu će 2018. godine imati smartfon s ekranom koji prekriva prednju površinu

O tome se priča već godinama, a Xiaomi i Samsung su u tome otišli najdalje. Čini se kako se i Meizu probudio tako da je najavio svoj novi smartfon s najprostranijim ekranom. No, očekujemo ga tek iduće godine.

Oglas

Ono što je možda javnosti manje poznata činjenica je kako je Meizu kompanija u posljednjih godinu i više dana u velikom internom poslovnom restrukturiranju, o čemu je govorio i predsjednik kompanije Jack Wong. Velike izmjene zahvatile su njihov odjel dizajna i razvoja (R&D, Research & Development), od kojeg se u bliskoj budućnosti očekuje najviše.

Uglavnom, od kompanije možemo očekivati puno lijepih stvari, kao i novi pametni telefon koji će imati ekran a koji se rasprostire po cijeloj prednjoj površini. No, kažu kako ga ne trebamo očekivati ove godine nego iduće 2018. godine. Kažu kako je već u razvoju, zanimljivo je i kako se spominje prodajna cijena koja ne bi trebala biti veća od 580$.

Ono što je sigurno je kako će imati odličan vanjski izgled i u potpunosti će se razlikovati od prethodnih kompanijinih modela. Isto tako, priča se kako novi Meizu smartfon će raditi na Qualcommovom procesoru jer su navodno kompanije zakopale ratnu sjekiru.

Naravno, niti konkurencija ne spava, tako da bi u bliskoj budućnosti mogli očekivati sve više smartfona s dizajnerskim iskoracima. Ono što nas kopka je gdje će smjestiti prednju kameru :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.