Meizu 15: manji model, ali jednako lijepog dizajna

Fotografija članka: Meizu 15: manji model, ali jednako lijepog dizajna

Nakon što su se na Internetu pojavili renderi prekrasno dizajniranog Meizu 15 Plus pametnog telefona, sada je tu i render njegove manje, ali jednako lijepe varijante.

Oglas

Ukoliko je ovaj render pravi, tada možemo zaključiti kako će Meizu 15 biti uređaj zaista prekrasnog i elegantnog dizajna te će sličiti svom većem Meizu 15 Plus „bratu“.

Na ovoj slici možemo vidjeti okomito postavljeni modul dvostruke stražnje kamere koji dolazi u paru sa faznim i laserskim autofokusom te 10-LED bljeskalicom koja je prvi puta ugrađena na Meizu Pro 6 Plus model te svojim izgledom podsjeća na senzor otiska prsta.

Prednjom stranom dominira prekrasno zakrivljeni ekran koji svojim dizajnom podsjeća na Samsung Galaxy S8 dvojac, dok se na donjoj strani nalazi kružni senzor otiska prsta koji podsjeća na Apple-ova rješenja. Sve u svemu imamo osjećaj kako će Meizu 15 i Meizu 15 Plus biti pravi smartfon ljepotani, a njihova se premijera očekuje u veljači povodom proslave 15. godišnjice poslovanja kompanije Meizu.

Prema nekim glasinama cijene ovih modela smartfona će se kretati između 450 i 530 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.