Meitu: u pripremi prekrasan selfie orijentirani smartfon

Fotografija članka: Meitu: u pripremi prekrasan selfie orijentirani smartfon

Do sada smo u par vijesti na našem portalu izvještavali o kineskoj kompaniji Mito koja zaista voli predstavljati pametne telefone sa odličnim kamerama, ni ovaj koji je u pripremi nije iznimka.

Oglas

Naime, na stranicama kineske agencije za certificiranje TENAA pojavio se za sada neimenovani Meitu pametni telefon (Meitu je smartfon brend kompanije Mito, tako da ne bi mislili da smo zabunom umjesto Meizu napisali Meitu :) ). Najzanimljiviji je aspekt ovog pametnog telefona njegov simetričan V dizajn – baš kao što možete vidjeti na slikama. Prema dostupnim slikama čini nam se da je ovaj pametni telefon dizajnom i izborom boja malo više orijentiran ženskoj populaciji, a TENAA nam je otkrila kako će raditi na osmojezgrenom procesoru sa radnim taktom od 2 GHz.

Tu će se još naći i 5-inčni ekran FHD rezolucije, 3 GB radne i 64 GB interne memorije te baterija kapaciteta 2.900 mAh. Na stražnjoj će se strani smjestiti glavna kamera sa senzorom od 21 MP, dok će prednju stranu krasiti home tipka u iPhone stilu koja će vrlo vjerojatno imati integrirani senzor otiska prsta.

Koliko na slikama možemo vidjeti glavnu kameru s lijeve i desne strane prate dvije bljeskalice, rubovi ekrana sa lijeve i desne strane se čine jako tankima. Rezolucija prednje kamere nije poznata, ali očekujemo da će biti prilično visoka. Mnogo je još nepoznanica koje okružuju ovaj zanimljivi pametni telefon, ali mi ćemo se svakako potruditi saznati koju informaciju više prije službenog predstavljanja koje bi sudeći prema TENAA-i moglo biti uskoro održano.

MEITU 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.