Meitu M6 i V4s: malo tehnološke uživancije i za žene

Fotografija članka: Meitu M6 i V4s: malo tehnološke uživancije i za žene

Mito je kompanija koja stoji iza brenda Meitu o kojem smo vam već pisali u nekoliko navrata, a nema baš nikakve veze sa drugom, mnogo poznatijom kompanijom Meizu.

Oglas

Pametni telefoni Meitu se ističu prednjim selfie kamerama visoke rezolucije koja često ide preko 16, pa čak i 21 MP. Osim toga od drugih se pametnih telefona na tržištu ovi modeli razlikuju i po originalnom simetričnom V dizajnu kojega možda određeni (većinom muški) dio populacije i ne bi smatrao privlačnim.

Kako doznajemo kompanija za 13. lipanj priprema službenu premijeru dva pametna telefona naziva Meitu M6 i Meitu V4s. Sudeći prema do sada poznatim informacijama, posterima, teaserima, ali i kompanijinoj izjavi – ovi su uređaji namijenjeni ženskom dijelu korisničke populacije. Ovi će pametni telefoni navodno biti dostupni u živahnim bojama te će imati home tipku koja neodoljivo podsjeća na onu koju možemo naći na iPhone pametnim telefonima.

Meitu M6 bi trebao doći sa 5-inčnim ekranom FHD rezolucije, osmojezgrenim proceosorom koji radi na taktu od 2 GHz te sa 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Osim toga tu će se naći i najnoviji Android 6.0 Marshmallow operativni sustav, baterija kapaciteta 2.900 mAh te 21 MP stražnja kamera. Rezolucija prednje selfie kamere nije poznata, ali sigurni smo da će biti najmanje 16 MP. O drugom se najavljenom Meitu V4s za sada ne znaju nikakve informacije.

meitu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.