Meitu M6 i V4 službeno sa 21 MP prednjom i stražnjom kamerom!

Fotografija članka: Meitu M6 i V4 službeno sa 21 MP prednjom i stražnjom kamerom!

Iza brenda Meitu o kojem smo vam već pisali u nekoliko navrata stoji kineska kompanija naziva Mito, a sami naziv brenda može biti pomalo zbunjujući, jer podsjeća na mnogo popularniju i poznatiju kinesku kompaniju Meizu. No, s njom nema baš nikakve veze.

Oglas

Meitu pametni telefoni se ističu prednjim selfie kamerama visoke rezolucije koja često ide preko 16 MP, a osim toga od drugih se pametnih telefona na tržištu ovi modeli razlikuju i po originalnom simetričnom V dizajnu. Zanimljivo je kako je kompanija odlučila razveseliti selfijima opsjednutu populaciju te je službeno predstavila pametni telefon naziva Meitu M6 koji dolazi sa prednjom i stražnjom 21 MP kamerom.

Na uređaju se nalazi i HiFi audio sustav te senzor otiska prsta koji je ukomponiran unutar home tipke, dok se od ostalih specifikacija Meitu M6 može pohvaliti sa 5-inčnim AMOLED ekranom FHD (1.080 x 1.920 piksela) rezolucije, osmojezgrenim MediaTek Helio P10 procesorom koji radi na taktu od 2 GHz te je uparen sa Mali-T860 MP2 700MHz GPU. Korisnicima je na raspolaganju i 3 GB radne te 64 GB interne memorije, dok za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.900 mAh. Sve to za i ne baš tako povoljnu cijenu od 457 američkih dolara.

meitu  (2)

Osim ovog pametnog telefona svjetlo dana je ugledala i „osvježena“ varijanta u studenom 2015. predstavljenog Meitu V4 smartfona koji baš kao i Meitu M6 dolazi sa 21 MP prednjom i stražnjom kamerom. Osim toga Meitu V4 donosi i 5-inčni AMOLED ekran FHD rezolucije te isti osmojezgreni MediaTek Helio P10 procesor koji radi na taktu od 2 GHz. Korisnicima je za potrebe multitaskinga na raspolaganju 3 GB RAM-a te 128 GB interne pohrane, dok je originalni model raspolagao sa „samo“ 64 GB ROM-a. U pogledu dizajna Meitu V4 donosi i stražnji panel prekriven kožom, a cijena mu se kreće u rasponu od 610 do 762 USD.

meitu  (1)

meitu  (3)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.