Meet&Match @ ZIP – europske korporacije traže hrvatske startup tvrtke

Fotografija članka: Meet&Match @ ZIP – europske korporacije traže hrvatske startup tvrtke

Prvi u nizu Meet&Match događaja održat će se u Zagrebu početkom rujna, a uslijedit će i eventi u Beogradu, Sarajevu i Ljubljani.

Oglas

EIT Digital, ABC accelerator i Zagrebački inkubator poduzetništva organiziraju tzv. Meet&Match – događaj s ciljem spajanja najboljih scaleup startupa u regiji s europskim korporacijama kojima je interes širenje na nova tržišta kroz strateška ulaganja u startupe.

Članovi regionalnih akceleratora će biti u mogućnosti poslušati prezentacije najboljih startupa u svakom od gradova koji će odraditi selekciju, najbolji finalisti će se prezentirati 1. prosinca u Ljubljani na finalnom Meet&Match događaju pred preko 20 svijetskih korporacija. Partneri za koje ABC Accelerator i EIT  Digital tražita najbolje startupe su: IBM, Siemens, Philips, Huawei, Nokia, Cisco, Petrol, Triglav, BTC, Microsoft i drugi.

Zagrebački inkubator poduzetništva također otvara i prijave za svoj inkubatorski program, o kojem se više može saznati , te za koji prijave traju do 30.9.2016. godine.

Više informacija o ovom događaju potražite i u našem popularnom .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.