Međunarodni dan djeteta uz simpatične ponude na GearBest webshopu

Fotografija članka: Međunarodni dan djeteta uz simpatične ponude na GearBest webshopu

Mnoge zemlje svijeta su prvi dan u lipnju obilježile međunarodnim danom djeteta. Na GearBest webshopu su pokrenuli posebnu akcijsku stranicu na kojoj se nalazi pregršt zgodnih proizvoda za klince. Veselo, šareno i zabavno! :)

Oglas

Sama akcijska stranica je vrlo simpatična. Pogledajte je malo bolje i vidjet ćete neke zanimljive stvari. Primjerice, na samom početku imate nekoliko igračaka u pokretu – kada kliknete na jednu od igračaka dobit ćete pregršt novih igračaka koje možete pregledati, pa i kupiti po povoljnim cijenama. Svakako posjetite , dobro ćete se zabaviti… :)

Slijedeća zanimljiva stvar je razbijanje šarenih jaja. Svako jaje skriva jedan kuponski kod koji možete iskoristiti za kupovinu nekog od proizvoda kao što su tableti, pametni satovi, igračke, dronovi i slično.

Sve što trebate je stati mišem iznad jajeta, pojavit će se čekić, udarite jaje i nešto će se pojaviti.

U samoj ponudi se nalazi puno toga. Vidimo kako je u ponudi nekoliko različitih tableta posebno napravljenih za klince, a na akcijskoj je prodaji i pregršt pametnih satova različitih veličina i boja, mnogi će vam se svidjeti. Tu su i pametne narukvice, kao 3D VR naočale (Virtual Reality).

Ako ste za akciju, tada će vam se svidjeti ponuda različitih letećih dronova s četiri ili šest osi, helikopteri i druge letjelice, a u ponudi su i razne akcijske kamere, među kojima je i Xiaomi Yi kamera. Tu su i različiti gamerski kontroleri koji uvijek dobro dođu. Sve se to nalazi na istoj .

Osim elektronskih, u ponudi su i razne “obične” igračke, Pokemon loptice, četkice za zube, ruksaci, ležaljke, madraci na napuhavanje. I to će dobro doći jer ljeto nam dolazi. Tu su i stolne LED lampe raznih veličina, boja i oblika, kao i klasični satovi s raznim likovima ispod brojčanika.

Eto, koliko vidimo ima toga puno, od 2$ na više, sami pogledajte ponudu i pronađite nešto za sebe… pardon, svoje klince… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.