MediaTravel.tv – prvi specijalizirani program o turizmu u ponudi B.neta

Fotografija članka: MediaTravel.tv – prvi specijalizirani program o turizmu u ponudi B.neta

MediaTravel.tv – prvi specijalizirani program o turizmu u ponudi B.neta

MediaTravel.tv u studenom je započeo s eksperimentalnim emitiranjem, a kanal je na raspolaganju u standardnom paketu programa B.neta u svim gradovima. Kanal emitira eksperimentalno do 7. siječnja 2009. godine nakon čega će započeti službeno komercijalno emitiranje.

Ovaj atraktivan program upoznat će gledatelje s ponudom hrvatskih i svjetskih turističkih odredišta putem kratkih promotivnih filmova. Uz pregled najatraktivnijih svjetskih destinacija, MediaTravel.tv će gledateljima pružati informacije iz područja gastronomije, sportskog i kulturnog turizma, nekretnina, nautike, vrtlarstva i kulture življenja.

„Naši ciljevi su pomoći gledateljima u odabiru lokacije putovanja i doprinijeti razvoju hrvatskog turizma, kako primorskog tako i onog kontinentalnog. Turističkim zajednicama izaći ćemo u susret povoljnim cijenama oglašavanja, a u našoj programskoj shemi nastojat ćemo podjednako zastupiti domaće i inozemne lokacije. Nadamo se kako ćemo zahvaljujući primjeni novih tehnologija i mogućnostima koje pružaju digitalni mediji, uspjeti i produžiti turističku sezonu“, izjavio je Damir Hajduk, direktor prodaje za Mediatravel.tv.

Uz promotivne filmove raznih turističkih zajednica MediaTravel.tv će emitirati i specijalizirane emisije poput „Last minute“, „Najbolji jednodnevni izleti“, „Poduzetništvo u turizmu“, „Daleka putovanja“, „Moj odmor“ i slične. Mediatravel.tv želi promicati turizam putem informativnog, zabavnog, obrazovnog i opuštajućeg sadržaja. Produkcijom sadržaja namijenjenog ciljanim skupinama turista ostvaruju se i preduvjeti za uspješnu promociju turizma u novom digitalnom okruženju.

MediaTravel.tv namijenjen je svima koji se pomoću nenametljivog formata žele upoznati s egzotičnim lokacijama diljem svijeta, ali i hrvatskim prirodnim ljepotama i njihovim turističkim potencijalom.

MediaTravel.tv – prvi specijalizirani program o turizmu u ponudi B.neta

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.